Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Pirkimo sąlygos ir taisyklės Suprantu

BANCHA KAGOSHIMA HARU žalioji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0145
nuo 2,74 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos rūšis: Žalioji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2026 02 08
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
  • Kilmės regionas: Japonija

BANCHA KAGOSHIMA HARU - Pavasarinė Bancha. Skonis ir aromatas saldokas su švelnia grietinėlės ir pievų medaus nata. Bancha arbatžolės tokios pat spalvos, bet stambesnės nei Sencha. Žalias, kvapnus gėrimas puikiai kelia tonusą, švelniai stimuliuoja ir saugo gleivines. Gaivus aitrus skonis, gelsvai žalia spalva. Namuose, daugelyje arbatinių bei restoranų geriama ypač paplitusios Bancha rūšies arbata. Per metus vienas japonas šios arbatos suvartoja daugiau nei 1000 gramų. Naudinga vyresniems žmonėms ir vaikams, nes jos sudėtyje yra ypač mažai kofeino. Ji mažai tonizuoja, tad tinka gerti net ir vaikams.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.