Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Pirkimo sąlygos ir taisyklės Suprantu

AN HUA (Bai Sha Xi Classic: 1953 FU CHA / 2019, 2018, 2017 m.) juodoji arbata (338 g.)

Prekės kodas: 0115
nuo 29,81 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos rūšis: Juodoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Gamintojas: Hunan Provincial Baishaxi Tea Industry Co. Ltd
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Popierinė pakuotė / Kartono dėžutė
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 338 gramai
  • Kilmės regionas: Kinija

AN HUA (Bai Sha Xi Classic: 1953 FU CHA) - Juodoji arbata „Baishaxi 1953“ iš Hunanio provincijos su „auksinėmis gėlėmis“. „Baishaxi 1953“ – tai klasikinė Hunano provincijos An Hua juodoji arbata su specifiniu saldžių džiovintų vaisių aromatu. Arbatos lūžyje apstu vadinamųjų „auksinių gėlių“, kas įrodo jos aukštą kokybę. Arbatos skonis saldžiai aštrus, su ąžuolo lapų, džiovintų vaisių ir cinamono poskoniu.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.