Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

JIN JUN MEI juodoji arbata (5 g.)

Prekės kodas: 4039
0,74 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Juodoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA
  • Geriausia iki: 2021 06 18
  • Gamintojas: Lida Tea Co., Ltd
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Vakuuminė pakuotė
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 1 vnt. - 5 gramai
  • Kilmės regionas: Kinija

JIN JUN MEI / „Auksiniai antakiai” - Daugelio ekspertų vadinama geriausia Kinijos raudonąją (Europoje juodąją) arbata. Ši arbata pasižymi stulbinančia skonių ir aromatų įvairovę. Sausų arbatos lapelių aromatas saldus, vaisinis su užuomina į gilų ir intensyvų jos skonį ir aromatą. Lapelių spalva varijuoja nuo tamsiai rudos iki rausvai auksinės, su kiek pastebimu Bai Hao pūkeliu. Pirmas plikymas stebina gėlių, vaisių ir karamelės kvapo atspalviais. Skonis saldus bei be galo gaivinantis. Antras ir trečias plikymas atskleidžia mango, karamelės, šviežiai maltų pipirų, romo, šviežiai keptos ruginės duonos, medaus ir džiovintų obuolių aromatą. Skonyje pastebimas švelnus rūgštumas.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.