nuo 2,13 €
Pirkti
Pristatymo terminas:
2 -
5 dienos
Arbatos rūšis: Baltoji arbata
Kokybės klasė : AAAAA+
Geriausia iki: 2025 06 11
Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
Stilius: Biri arbata
Pakuotė: Popierinis, plastifikuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
Kokybės sertifikatas: EU
Svoris: 30/50/100 gramų
Kilmės regionas: Vietnamas
VIETNAM PAI MU TAN - Žaliai rudi lapai su sidabriniais tipsais sukuria pievų medaus aromato arbatą, skonyje dominuoja tropinis mango. PAI MU TAN, skinama pavasarį - balandžio pradžioje. Jai būdingas salsvas vynuogių, meliono, džiovintų pievos gėlių, grūdų aromatas Ypatingai švelni grietinėliška tekstūra. Balandžio pradžioje skinamas vienas pumpuras ir du išsiskleidę lapeliai. Greitai išdžiovinami. Sezono pradžioje yra gana vėsu, todėl lapeliai auga lėčiau, sukaupdami daugiau polifenolių, kurie suteikia arbatai daugiau svarumo. Vėliau skinta arbata turėtų agresyvesnį poskonį,labiau sutrauktų, džiovintų burną.
Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių)
arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.
Pirkti