Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Pirkimo sąlygos ir taisyklės Suprantu

VIETNAM PAI MU TAN baltoji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0291
nuo 2,13 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos rūšis: Baltoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2025 06 11
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Popierinis, plastifikuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 30/50/100 gramų
  • Kilmės regionas: Vietnamas

VIETNAM PAI MU TAN - Žaliai rudi lapai su sidabriniais tipsais sukuria pievų medaus aromato arbatą, skonyje dominuoja tropinis mango. PAI MU TAN, skinama pavasarį - balandžio pradžioje. Jai būdingas salsvas vynuogių, meliono, džiovintų pievos gėlių, grūdų aromatas Ypatingai švelni grietinėliška tekstūra. Balandžio pradžioje skinamas vienas pumpuras ir du išsiskleidę lapeliai. Greitai išdžiovinami. Sezono pradžioje  yra gana vėsu, todėl lapeliai auga lėčiau, sukaupdami daugiau polifenolių, kurie suteikia arbatai daugiau svarumo. Vėliau skinta arbata turėtų agresyvesnį poskonį,labiau sutrauktų, džiovintų burną.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių) arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.