Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

ANJI (AN JI BAI CHA) baltoji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0014
nuo 2,91 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Baltoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA
  • Geriausia iki: 2021 05 12
  • Gamintojas: Lida Tea Co., Ltd
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 1 vnt. - 30/50/100 gramų
  • Kilmės regionas: Kinija

ANJI (AN JI BAI CHA) - Ypatingai švelni pavasarinė baltoji arbata. Skinamas pumpuras ir 1-2 ilgi siauri lapeliai. Saldus citrusinių vaisių ir vaismedžių žiedų kvapas. Šioje arbatoje amino rūgščių dukart daugiau nei kitose, todėl ypač gerai mažina stresą.Balandžio 02 skinta arbata: pumpuras ir 1-2 lapeliai. Arbatmedis nefrito spalvos lapeliais atrastas 1982 m, nors apie jį legendos sklandė tūkstantį metų. Neplačiai paplitęs, retas. Skynimo laikotarpis - 30 dienų pavasarį, vėliau lapeliai tampa žali.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių) arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.