Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

ASSAM MANGALAM BPS CL juodoji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0052
nuo 1,41 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Juodoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA
  • Geriausia iki: 2021 06 09
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 1 vnt. - 30/50/100 gramų
  • Kilmės regionas: Indija

ASSAM MANGALAM BPS CL - Lapeliai specialiu būdu apdirbami į mažas granules (vienintelė tokiu būdu gaminama Assamo regiono arbata). Assamo regione, šiaurės Indjoje, užauginama pusė visos šioje šalyje pagaminamos arbatos. Čia vyraujantis tropinis klimatas (tai vienas drėgniausių pasaulio regionų) puikiai tinka kokybiškos arbatos auginimui. Šios arbatos užpilas labai tamsus su saldžios grietinėlės kvapu ir skoniu. Kaip ir visos Asamo arbatos, MANGALAM turi sodrų, tačiau švelniai aksominį - džiovintas slyvas primenantį skonį. Tai puiki rytinė arbata, puikiai deranti su pienu.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų arbatžolių. Užpilama šviežiai užvirintu, 95 – 100 laipsnių, vandeniu – kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Assamo juodoji arbata laikoma 3 – 5 min. Stimuliuojanti arbata paruošiama po 2 min., o raminanti – po 5 min. Laikant ilgiau kaip 8 – 10 minučių, arbatžolės išskiria kartaus skonio medžiagas – tai „sugadintos“ arbatos požymis.