Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Pirkimo sąlygos ir taisyklės Suprantu

SENCHA RYOKUCHA žalioji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0018
nuo 2,91 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos rūšis: Žalioji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2026 02 24
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
  • Kilmės regionas: Japonija

SENCHA RYOKUCHA - Sencha iš Kagošimos prefektūros. Gausus kritulių kiekis ir labai tinkamas klimatas sudaro geriausias sąlygas arbatai šiame regione auginti. Didžioji dalis žemės buvo padengta vulkaninių pelenų sluoksniu, vadinamu „shirasu“. Šie pelenai padeda susidaryti dirvožemiui, kuriame yra itin daug mineralų. Užpylus, žaliosios arbatos lapeliai, pavirsta šviesiai žalios spalvos užpilu. Arbatos aromate ir skonyje vyrauja jaunų žalių žirnelių skonis, papildytas saldžia pieniška nata.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.