Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

KUKICHA žalioji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0225
nuo 2,41 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Žalioji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2021 05 22
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 1 vnt. - 30/50/100 gramų
  • Kilmės regionas: Japonija

KUKICHA - Išskirtinė Japoniška žalioji arbata, pagal specialią technologiją gaminama iš aukštos kokybės Gyokuro ir Sencha lapelių bei stiebelių. Kaip ir visos Gyokuro arbatos turi unikalų saldų skonį ir riešutų aromatą. Trumpi žali lapai ir šakelės suteikia užpilui šviesiai žalią užpilą. Skonis ir aromatas šviežių citrinžolių, palaipsniui peraugančių į citrininio balzamo saldumą.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.