Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Pirkimo sąlygos ir taisyklės Suprantu

GENMAICHA MUSASHI žalioji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0155
nuo 3,09 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos rūšis: Žalioji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: 2026 03 02
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Aliuminizuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
  • Kilmės regionas: Japonija

GENMAICHA MUSASHI - Unikali, išskirtinė arbata, sukurta reikliausiems arbatos gurmanams. Aukščiausios kokybės, jauni japoniškos Sencha arbatos lapeliai su skrudintais ryžiais. Labai švelnaus, šiek tiek saldus, aiškiai išreikšto riešutų skono arbata. Užpilas aukso žalumo spalvos. GENMAICHA MUSASHI pasižymi pikantišku ir stipriu riešutų aromatu. Lengvai kartus žalios arbatos skonis puikiai dera su salstelėjusiu ryžių skoniu ir aromatu. Pats MUSASHI arbatos pavadinimas kildinamas nuo Musaši Mijamoto (宮本 武蔵 jap.), garsaus japonų samurajaus, kuris iki šiol laikomas labiausiai įgudusiu kardininku Japonijos istorijoje.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 60 – 90° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 2 – 4 minutėms. Žalioji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių. Laikant ilgiau nei 5 – 7 minutes, arbata apkarsta – tai „sugadintos“ arbatos požymis.