Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

Matcha žaliosios arbatos milteliai (100 g.)

Prekės kodas: 2057
7,72 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Kiniška Matcha
  • Kokybės klasė: B
  • Geriausia iki: 2020 01 17
  • Gamintojas: Sugarman Tea Co., Ltd
  • Stilius: Žalios arbatos milteliai
  • Pakuotė: Vakuuminė pakuotė
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 1 vnt. - 100 gramai
  • Kilmės regionas: Kinija

Žemesnės klasės (B Grade) Matcha žaliosios arbatos milteliai iš Kinijos. Tamsesnės nei įprasta spalvos, puikiai tinkami maisto ruošimui, konditerijai. Ruošiant kaip arbatą, pasižymi tamsesne spalva bei mažesniu putų kiekiu. MATCHA - Tai jauni, specialiu būdu auginami ir ruošiami žaliosios arbatos lapeliai, sutrinti į miltelius, kurie, prieš vartojant, suplakami specialiu šepetėliu taip suvartojant visus arbatos lapelius. Budistų vienuoliai matcha vertino, nes ji padėdavo jiems išlikti budriems ir ramiems ilgų meditacijų metu. Šiuolaikiniai mokslininkai nustatė, kad nors matcha ir turi daug kofeino, ji taip pat turi daug specialios amino rūgšties L-theanine, kuri, sukeldama smegenyse alpha bangas, veikia atpalaiduojančiai. Ji taip pat padeda susikaupti, geriau mokytis, įsiminti bei mąstyti. Būtent dėl šios priežasties matcha mūsų nervų sistemą veikia kitaip nei kava ir nesukelia kai kurių žmonių jaučiamo lengvo drebėjimo. Tai arbata, turinti net tik daug kofeino, bet ir vitaminų, mineralų, amino rūgščių, chorofilo bei mega dozes antioksidantų. Būtent dėl mega dozių antioksidantų, kurių matcha arbatoje yra 137 kartus daugiau nei paprastoje žaliojoje arbatoje, matcha milteliai yra laikomi supermaistu. Antioksidantai mums yra svarbūs, nes kovoja su senėjimu ir įvairiomis infekcijomis, puolančiomis mūsų organizmą. Matcha arbatoje mokslininkai aptiko retą ir labai galingą antioksidantą EGCg, kuris padeda kovoti su vėžiu. Ši arbata taip pat detoksifikuoja ir degina riebalus, todėl labai tinka žmonėms, kovojantiems su anstvoriu. Naudojant matcha greitėja termogenezės procesas ir taip yra greičiau deginamos kolorijos. Matcha taip pat mažina cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje, yra puikus vitamino C, seleno, chromo, cinko ir magnio šaltinis, gerina nuotaiką ir padeda sukoncentruoti dėmesį. Mokslininkai ištyrė, jog matcha arbata net ketvirtadaliu gali padidinti Jūsų fizinį ištvermingumą. Keli gurkšniai matcha arbatos ryte tikra ta žodžio prasme suteiks Jums sparnus visai dienai.
Tai jauni, specialiu būdu auginami ir ruošiami žaliosios arbatos lapeliai, sutrinti į miltelius, kurie, prieš vartojant, suplakami specialiu šepetėliu taip suvartojant visus arbatos lapelius. Budistų vienuoliai matcha vertino, nes ji padėdavo jiems išlikti budriems ir ramiems ilgų meditacijų metu. Šiuolaikiniai mokslininkai nustatė, kad nors matcha ir turi daug kofeino, ji taip pat turi daug specialios amino rūgšties L-theanine, kuri, sukeldama smegenyse alpha bangas, veikia atpalaiduojančiai. Ji taip pat padeda susikaupti, geriau mokytis, įsiminti bei mąstyti. Būtent dėl šios priežasties matcha mūsų nervų sistemą veikia kitaip nei kava ir nesukelia kai kurių žmonių jaučiamo lengvo drebėjimo.

Šaltinis: http://www.gyva.lt/articles/view/327
Tai jauni, specialiu būdu auginami ir ruošiami žaliosios arbatos lapeliai, sutrinti į miltelius, kurie, prieš vartojant, suplakami specialiu šepetėliu taip suvartojant visus arbatos lapelius. Budistų vienuoliai matcha vertino, nes ji padėdavo jiems išlikti budriems ir ramiems ilgų meditacijų metu. Šiuolaikiniai mokslininkai nustatė, kad nors matcha ir turi daug kofeino, ji taip pat turi daug specialios amino rūgšties L-theanine, kuri, sukeldama smegenyse alpha bangas, veikia atpalaiduojančiai. Ji taip pat padeda susikaupti, geriau mokytis, įsiminti bei mąstyti. Būtent dėl šios priežasties matcha mūsų nervų sistemą veikia kitaip nei kava ir nesukelia kai kurių žmonių jaučiamo lengvo drebėjimo.

Šaltinis: http://www.gyva.lt/articles/view/327

Pašildykite puodelį ir šluotelę. Į puodelį įdėkite 1 gramą ( apie 1/4 šaukštelio) Matcha miltelių ir užpilkite 30 - 60 ml. karšto, bet ne verdančio vandens (apie 70° - 80° C). Bambukiniu šepetėliu išplakite iki susidarys puta. Matcha vartojama nedideliais kiekiais – vienam žmogui 2 - 3 gurkšniai. Matcha galima darytis stipresnę ar silpnesnę pagal individualų poreikį.