Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

Baltoji (Caicheng Classic: YUE GUANG BAI / 2018 m.) Pu-Erh arbata (100 g.)

Prekės kodas: 1066
10,42 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Baltoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Gamintojas: Caicheng Tea Co., Ltd
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Popierinė pakuotė
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 1 vnt. - 100 gramų
  • Kilmės regionas: Kinija

YUE GUANG BAI - Švelnaus ir saldaus, bet tuo pačiu labai sodraus, gilaus skonio arbata. Arbatos spalva tamsiai geltonos, medaus spalvos. Lapai dideli, žalsvi su tamsiais intarpais. Baltoji arbata, skinama pavasarį - balandžio pradžioje. Jai būdingas salsvas vynuogių, meliono, džiovintų pievos gėlių, grūdų aromatas Ypatingai švelni grietinėliška tekstūra. Balandžio pradžioje skinamas vienas pumpuras ir du išsiskleidę lapeliai. Greitai išdžiovinami. Sezono pradžioje  yra gana vėsu, todėl lapeliai auga lėčiau, sukaupdami daugiau polifenolių, kurie suteikia arbatai daugiau svarumo.

 „Aged Fermented Wonder“

Caicheng (Yunnan Caicheng Tea Limited Corporation) arbatos gamykla įkurta 2010 metais Zhonghaoxince miesto laisvojoje ekonomėje zonoje, Kunmingo srityje. Ir nors tai viena jauniausių Pu-Erh arbatos gamyklų Kinijoje, dėl savo produkcijos išskirtinumo ir kokybės, jau tapo plačiai žinoma ir vertinama. Kas ne mažiau svarbu, gamintojas turi nuosavas arbatos plantacijas, kuriuose užauginama didžioji dalis žaliavos jų gaminamai produkcijai.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių) arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.