Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

Baltoji (LONG YUAN / 2017 m.) Pu-Erh arbata (100 g.)

Prekės kodas: 1175
12,31 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Baltoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Gamintojas: Yunnan JiShunHao Tea Co., Ltd.
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Popierinė pakuotė
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 1 vnt. - 100 gramų
  • Kilmės regionas: Kinija

Švelnaus ir saldaus, bet tuo pačiu labai sodraus, gilaus skonio arbata. Arbatos spalva tamsiai geltonos, medaus spalvos. Lapai dideli, žalsvi su tamsiais intarpais. Baltoji arbata, skinama pavasarį - balandžio pradžioje. Jai būdingas salsvas vynuogių, meliono, džiovintų pievos gėlių, grūdų aromatas Ypatingai švelni grietinėliška tekstūra. Balandžio pradžioje skinamas vienas pumpuras ir du išsiskleidę lapeliai. Greitai išdžiovinami. Sezono pradžioje  yra gana vėsu, todėl lapeliai auga lėčiau, sukaupdami daugiau polifenolių, kurie suteikia arbatai daugiau svarumo.

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių) arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.