Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

Raw Pu-Erh (Xiaguan Classic: FU LU SHOU XI / 2015 m.) arbata (125 g.)

Prekės kodas: 1173
nuo 11,44 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos Rūšis: Pu Erh arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA+
  • Geriausia iki: Neribojama
  • Gamintojas: Yunnan Xiaguan Tuocha (Group) Co.,Ltd.
  • Stilius: Presuota arbata
  • Pakuotė: Kartono dėžutė / Popierinė pakuotė
  • Kokybės sertifikatas: QS
  • Svoris: 1 vnt. - 125 gramai / 4 vnt. - 500 gramų
  • Kilmės regionas: Kinija

FU LU SHOU XI - Kinijoje reiškia „sėkmę“, „didelę algą“, „ilgaamžiškumą“, „laimingą gyvenimą“. Xiaguan Fu Lu Shou Xi Tuo Cha pagaminta iš aukščiausios kokybės Shaiqinmao arbatos lapų ir Dian Cang kalno natūralaus šaltinio vandens. Tai vidutinės fermentacijos, švelnaus vėlymo bei kruopštaus rūšiavimo rezultatas. Užpilas ryškios rausvos spalvos, visiškai skaidrus. Skonis gaivus, aiškus ir labai tonizuojantis.

„Tea Spirit Rising from Tuocha“

Xiaguan arbatos gamykla (puikiai atpažystama iš gervės logotipo, kuris puošią visus jos produktus) įsikūrusi Xiaguan apskrityje, netoli senojo Dali miesto ir tarp Pu-Erh arbatos ekspertų ir megėjų vertinama kaip, aukščiausios kokybės, žaliojojo (Raw) Pu-Erho gamintoja. Šis Yunnano regionas pasižymi išskirtiniu (šiltu ir drėgnu) klimatu, švariu vandeniu ir aukštomis kalnų viršukalnėmis, kas, žinoma, padeda užtikrinti aukščiausią gaminamų arbatų kokybę. Žinomiausia ir labiausiai vertinama Xiaguan „Tuocha“ serija (būdingos dubenėlio formos, arbatos „lizdelis“). „Tuocha“ pirmą kartą buvo pagaminta Xiaguane 1902 metais, o pati Xiaguan arbatos gamykla oficialiai įkurta 1941 metais. Šiai dienai, tai antras pagal dydį Pu-Erh arbatos gamintojas pasaulyje. Per daugiau nei 70-ies metų, savo veiklos istoriją, Xiaguan tapo plačiai žinoma kaip gaivaus ir tuo pačiu stipraus, bei labai dinamiško skonio, žaliojo Pu-Erho gamintoja. Jų arbatos yra labai vertinamos, Pu-Erh kolekcininkų, ypač Guangdžou mieste, bei Taivane.

Vienam puodeliui reikės 3 – 5 gramų arbatžolių. Plikoma 95 – 100 °C vandeniu, paliekama pritraukti 20 – 30 sekundžių, kuo trumpiau laikoma – tuo ji bus „lengvesnė“. Pageidautina pirma karta arbatžoles nuplikyti verdančiu vandeniu ir po 10 - 15 sekundžių vandenį nupilant. Pu-Erh arbatą PRIVALU plykiti kelis kartus (4 – 9 kartus), kaskart ilginant plikymo laiką.