Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Pirkimo sąlygos ir taisyklės Suprantu

WHITE PEONY (BAI MU DAN) baltoji arbata (30/50/100 g.)

Prekės kodas: 0290
nuo 2,43 €
Pristatymo terminas: 2 - 5 dienos

Aprašymas

  • Arbatos rūšis: Baltoji arbata
  • Kokybės klasė: AAAAA
  • Geriausia iki: 2026 02 18
  • Gamintojas: OXALIS, spol. s r. o., Čekija
  • Stilius: Biri arbata
  • Pakuotė: Popierinis, plastifikuotas Doy-pack maišelis su Zip-lock užsegimu
  • Kokybės sertifikatas: EU
  • Svoris: 30/50/100/250 gramų
  • Kilmės regionas: Kinija

WHITE PEONY (BAI MU DAN) - Baltoji arbata, skinama pavasarį - balandžio pradžioje. Jai būdingas salsvas vynuogių, meliono, džiovintų pievos gėlių, grūdų aromatas ypatingai švelni grietinėliška tekstūra. Balandžio pradžioje skinamas vienas pumpuras ir du išsiskleidę lapeliai. Greitai išdžiovinami. Sezono pradžioje yra gana vėsu, todėl lapeliai auga lėčiau, sukaupdami daugiau polifenolių, kurie suteikia arbatai daugiau svarumo. Vėliau skinta arbata turėtų agresyvesnį poskonį,labiau sutrauktų, džiovintų burną. 

Vienam puodeliui reikės 2 – 3 gramų (1 – 2 arbatinių šaukštelių) arbatžolių. Užpilama virintu, atvėsintu – iki 65 – 80° C vandeniu – kuo aukštesnės rūšies arbata – tuo vėsesniu vandeniu plikoma. Palikti 3 – 8 minutėms, kol pritrauks arba kol išgausite norimą arbatos intensyvumą... Baltoji arbata gali būti užpilama kelis kartus – svarbiausia tarp užpylimų neišsausinti lapelių.